Nybyg i Randers, Viborg, Skals og omegn

Få jeres drømmehus

Er det tid til at tage springet fra lejlighed til eget hus? Er familien vokset, så I har brug for mere plads? Eller er det bare tid til, at der skal ske noget nyt? Så er det måske nybyg, der er svaret.

Når I vælger selv at bygge jeres hus, kan det blive præcis som I drømmer om og I kan få et hus, I har lyst til at blive i resten af livet.

Vi står klar til at hjælpe jer med at opfylde jeres nybyggerdrømme i både Viborg, Randers, Skals og andre omkringliggende byer.

 

Fordelene ved at vælge nybyg

At bygge et nyt hus er selvfølgelig et meget stort projekt, der kræver en del tid og ressourcer. Til gengæld er der mange fordele ved at vælge nybyg fremfor at købe et eksisterende hus.

Med et nybygget hus kan I få det præcis som I vil have. Lige fra antallet af værelser og størrelsen på de forskellige rum til valg af materialer og grad af vedligeholdelse.

Når I vælger et nybygget hus, er I også sikret, at det lever op til alle klima- og energikrav. Det er der flere ældre huse, der ikke gør, hvilket kan skabe problemer.

 

Få kyndig vejledning

Hos os kan I få kyndig og professionel vejledning, når I skal have bygget jeres hus. Vi rådgiver jer gerne om jeres muligheder, valg af materialer og hvordan I på bedst mulig vis får opfyldt alle jeres ønsker og behov for jeres fremtidige hjem.

 

Få et godt tilbud på nybyg

Står i med boligdrømmene, står vi klar til at realisere dem. Vi har mange års erfaring med nybyg, vægter god kundeservice højt og sørger for at tage jer med i processen helt fra start til slut.
Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om jeres projekt. I behøver ikke være helt afklaret omkring, hvilke ønsker I har for jeres nybyg. Vi kan finde ud af det sammen og lægge en plan i fællesskab.
Når vi har hørt mere om jeres projekt, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til jer – selvfølgelig med en rigtig god pris.

Tagrenovering i Aalborg
Få et uforpligtende tilbud af Roos&Jensen Tømrerfirma