Nyt hus i Randers, Viborg, Skals og omegn

Få plads til hele familien i et nyt hus

Mange familier oplever, at det på et tidspunkt er nødvendigt at skifte deres nuværende bolig ud med noget større. Måske er der kommet flere børn til, som skal have deres eget værelse, måske er der brug for en særskilt teenage-afdeling, eller måske er der behov for et godt hjemmekontor.

Uanset hvorfor I drømmer om et nyt hus, kan vi hjælpe med at gøre drømmene til virkelighed. Vi kører med glæde ud til kunder i både Randers, Viborg, Skals og omegn.

 

Få et hus, der passer til jeres behov

Når I bygger et nyt hus, fremfor at flytte ind i et allerede eksisterende hus, kan I få det lige som I vil have det. I kan vælge at prioritere et stort køkken, hvor familien kan samles, et badeværelse med plads til spa eller en stor have, hvor I kan nyde mange udendørstimer sammen.
Et nyt hus giver jer mulighed for først og fremmest at lede efter den rette beliggenhed, når I kigger på grunde. Hvad der herefter kommer til at stå på grunden, har I langt hen ad vejen fuld kontrol over, og vi kan hjælpe med at gøre jeres tanker til virkelighed.

 

Professionel hjælp til gør-det-selv

Mange går med drømme om selv at bygge deres nye hus. For de fleste er det dog et meget stort projekt at stå med helt alene. Vi står klar til at tilbyde professionel hjælp til jeres gør-det-selv projekt. Vi løfter gerne de opgaver, der er for udfordrende til, at I selv kan løse dem, og vi hjælper med at sikre, at alt lever op til de regler og krav der er. På den måde får I det allerbedste resultat og et nyt hus, I kan have glæde af resten af livet.

 

Skal vi bygge et nyt hus til jer?

Ønsker I hjælp til at bygge nyt hus eller, at nogen bygger det for jer? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en snak om jeres husprojekt og udarbejder et uforpligtende tilbud til jer. Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi går på ingen måde på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.

Tagrenovering i Aalborg
Få et uforpligtende tilbud af Roos&Jensen Tømrerfirma