Tømrer i Skals

Tømrer Skals | Førsteklasses håndværk & resultater, der spiller 100%

Har du brug for en professionel tømrer i Skals?Så bør du overveje at samarbejde med tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS. Hos os får du nemlig både branchens bedste service, personlig rådgivning og gode priser i én enkel indpakning. Læs med herunder, og se hvad vi kan tilbyde dig

Vi påtager os alle tømreropgaver i Skals

Uanset om du står med et utæt tag, der trænger til en kærlig hånd, et badeværelse, der skal renoveres, eller en grund, der skal bygges på, så står vi klar til at hjælpe dig.Som tømrermester i Skals og omegn har vi set og prøvet det meste før. Og din opgave kommer heller ikke til at overraske os. Det tør vi godt love. Herunder kan du se et udpluk af de opgaver, vi laver:

  • Renovering af tag
  • Lægning af nyt tag
  • Renovering af hus eller enkelte værelser
  • Nybyggeri
  • Ad hoc tømreropgaver

Kort sagt kan du bruge os til langt det meste – og er du stadig i tvivl ringer du os bare op og hører ad

Førsteklasses håndværk hver gang

Når du bestiller os til en opgave, hvad enten den er stor eller lille, så går vi op i hver gang at levere et resultat, der bare spiller efter alle kunstens regler. Hos Roos & Jensen ApS får du et professionelt tømrerfirma, der ikke går på kompromis med hverken materialer eller processen. Vores resultater taler for sig selv – og du kan få et fingerpeg om vores tidligere arbejde ved at kaste et blik på de anmeldelser, der ligger offentligt tilgængelige om os på nettet.

Ræk ud til os med det samme

Hvis du er interesseret i et samarbejde med os, eller hvis du vil have et godt tilbud fra os på dit projekt, så er det nu du rækker ud til os. Al indledende dialog er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Brug et par minutter på at beskrive din opgave via kontaktformularen her på siden, eller ring os op direkte på tlf.: 61 27 66 95. Så giver vi dig et godt tilbud.
Få et uforpligtende tilbud af Roos&Jensen Tømrerfirma