Om os

Vi ser mulighederne frem for begrænsningerne!

Tømrerfirmaet Roos & Jensen er en kvalitetsbevidst- og ambitiøs tømrervirksomhed der er startet af Hans og Nick, som begge har mange års erfaring indenfor både helt nye byggeprojekter, lige så vel som komplette renoveringsopgaver i alle størrelser. Vi har adresse på Boruphedevej 1  lidt uden for Skals nær Viborg.

Vi hos Tømrerfirmaet Roos & Jensen bestræber os desuden på at levere god service og vi lytter på de behov og ønsker, du måtte have. Så uanset om du drømmer om et helt nyt hus, eller har et ønske om en delvis eller komplet renovering af din bolig, så ring eller skriv endeligt. Vi vil strække os rigtig langt for vores kunder, og levere ikke et byggeprojekt som vi ikke kan stå indenfor. 

Vi invitere gerne på en god kop kaffe, og er altid interessede i at finde en god og holdbar løsning, så alle parter bliver tilfredse. 

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information
Få et uforpligtende tilbud af Roos&Jensen Tømrerfirma

[forminator_form id=”754″]

om os - Om os - Tømrerfirmaet Roos & Jensen - tom 1

VORES
TEAM

Vi er to jyske håndværkere der brænder for at udføre det bedste håndværk og en service der er i top.

Vi har igennem de sidste mange års arbejde dannet os en bred vifte af erfaringer, som er hele grundlaget i vores forretning 

Udover os selv. har vi en lærling og en svend ansat.

om os - Om os - Tømrerfirmaet Roos & Jensen - ros