Sikkerhed

FÅ SIKKERHED I DIT BYGGEPROJEKT

Hos Tømrerfirmaet Roos & Jensen har vi siden virksomhedens start, altid lagt stor vægt på, at vores kunder altid skal føle sig sikre og trygge under hele processen. Dette er lige fra den indledende samtale, hvor tilbud estimeres og afgives til, at byggeprojektet er færdigt og det står klar til levering. Vi har igennem mange års erfaring opbygget os et omdømme der handler om kvalitet fremfor kvantitet. 

Hvad gør vi for at skabe tryghed
  • Under de indledende samtaler kommer vi altid med vores 100% ærlig sparring og holdning til byggeriet.

  • Vi er altid opdateret med de nyeste produkter, lovgivning og standarder indenfor byggeri.

  • Vi er flexible i vores planlægning af projekter.

  • Vi holder en skarp pris, og går aldrig ned på kvaliteten.

Tagrenovering i Aalborg

Din sikkerhed som kunde

Det er altafgørende for os, at du som kunde føler dig tryg og velinformeret under hele byggeprojektet. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller din sikkerhed som kunde.

Derudover er en god dialog og opfølgning en vigtig del af vores forretning, og derfor sørger vi altid for at vores kunder er velinformeret og helt trygge inden at byggeriet vil starte uanset om det er renovering af tag eller et helt nyt byggeri. Alt afhængigt at projektets størrelse vil der også blive afholdt mindre byggemøder, så du som kunde altid er opdateret på byggeriet, samt hvilke muligheder og udfordringer der ville kunne opstå undervejs.

GARANTI FOR AT PAPIRARBEJDET ER I ORDEN
FÅ SIKRING I DIT BYGGERI
DIN SIKKERHED ER VORES PRIORITET
Previous slide
Next slide
Få et uforpligtende tilbud af Roos&Jensen Tømrerfirma

[forminator_form id=”754″]